Barend Vermeij

Kent 3 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Barend Vermeij en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Barend Vermeij heeft 5 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Op 1 september 1970 op de bedrijfsschool binnen gekomen met als leraar Harry van Keulen.

  Op 1 september 1970 op de bedrijfsschool binnen gekomen met als leraar Harry van Keulen. Later (febr 2006)bleek dat wij de eerste groep waren die hij les gaf. In deze groep zat Ben de Hartogh, Joost de Boom, Eddy Verzijl, Jaap Poelman, Johan nieuwenhout, Arie van Arkel, Toon Benders, Wil Zwaan en Addy van den Bos. Het was altijd een halve dag theorie en een halve dag praktijk. Veel sport gehad, heb ik later nog veel aan gehad. Hardlopen kwam van pas als je weer eens toestellen moest ophalen bij wanbetalers. Het zwemmen, met name het duiken en onder water zwemmen kwam weer van pas bij het opduiken van de toestellen die door de wanbetalers naar je harses werden gegooit en het graven van dieverse waterdoorgangen. Relais afregelen hebben we ook tot in de treuren moeten leren, later er nooit meer wat meegedaan. Maar met al een leuke en gezellige tijd gehad.

  Bedrijfsschool PTT, 1970

  Heb op deze school gezeten voor de opleiding VEV vanuit de bedrijfsschool.

  Heb op deze school gezeten voor de opleiding VEV vanuit de bedrijfsschool. Deze school heeft zo enorme indruk op mij gemaakt dat ik niet eens meer de namen van de leraren weet. Sterker nog ik weet amper dat ik daar dus twee jaar gezeten heb. Kan je nagaan wat een school, in een woord WAARDELOOS, geen bal geleerd.

  1e Christelijke lagere tech..., 1970

  1e klas met juffrouw Glasbeek, 2e klas met juffrouw Winterwerp/ juffrouw de Lijster, 3e klas met juffrouw Laurens.

  1e klas met juffrouw Glasbeek, 2e klas met juffrouw Winterwerp/ juffrouw de Lijster, 3e klas met juffrouw Laurens. 5e klas met meester Hubertus/ meester Douma (gaf frans), 6e klas met meester Trommelen en Dullemond, gymleraar Akkerhuis en godsdienst les van de heer Kalkman. Enkele mede leerlingen waren: Conny Glasbeek, Corry Otterspeer, Ewout Mazee, Nico Westdijk, Chris Tamerus, Ruud van Heijst, Lenie Honkoop, Jan Verhoef, Marijke Oosterwijk, Henrie Pijpers, Kees den Burger, Wim van der Laan, Dick Twigt, Ruud van Dijk, .... Tollenaar, Katrien van Dam, .... van Mullem.

  Theo Thijssen, 1958

  ?