Bekijk het volledige profiel van Barbara vermeulen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Barbara vermeulen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Ik weet er nog maar weinig van...

Ik weet er nog maar weinig van. Ik woonde in het Hidalgopad no 2, lekker dichtbij. Vriendinnetjes Nina Tekortschot en Jose. Verder herinner ik mij Katjenka nog. In de buurt woonden Iwan en Heino maar ik weet niet meer waar zij op school hebben gezeten.

2004, Barbara vermeulen

Tja, het is alweer lang gelede...

Tja, het is alweer lang geleden. Mijn grote vriendinnen waren toch wel Nina en Marian van Russel met die fantastische pijpenkrullen. Maliepaard en Koops (Albert Schweizer) hebben de beste indruk achtergelaten. Ik heb het er erg naar mijn zin gehad. Verder was ik weg van mijn toenmalige grote vriend Henri en weet ik namen als Gert-Jan, Geoffrey, Diana, Esther Willems en Danny nog te herinneren.

2004, Barbara vermeulen

Kamp in de zesde klas was erg ...

Kamp in de zesde klas was erg leuk: Hertenbergen, Cambolia, het verzinnen van een volkslied, met oa Martine een "cover" van Frizzle Sizzle, ochtendgymnastique en de banaan die bij Frank hardhandig in zn mond werd geduwd. Mijn vriendinnetjes waren de tweeling en Corry. En met de tweeling ga ik nog steeds goed om !! Verder natuurlijk Maarten, Ernst, Todd en Arnoud.

2004, Barbara vermeulen
?