barbara schröder

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van barbara schröder en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  barbara schröder heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het was een erg leuke tijd.

  Het was een erg leuke tijd. Ik heb heel veel herinneringen aan die school. Eerst zat ik (tot ongeveer 1986)op basisschool Het Rijshout maar die ging fuseren met basisschool De Terp. Dat werd toen Westerparkschool. Ik weet nog goed toen we in groep 7 zaten, onze klas veel ruzie had met de andere groep 7 (de Terpkinderen). Het was een grote schok voor iedereen toen we aan het einde van dat schooljaar te horen kregen dat we in groep 8 bij elkaar gevoegd zouden worden. In het begin van het schooljaar waren het echt nog 2 groepen maar al snel werd het een hele hechte groep. Zeker toen we op werkweek naar het Woldhuis in Apeldoorn geweest waren. Daar heb ik ook nog veel leuke herinneringen aan. Ik kan mij ook nog de laatste schooldag herinneren. Alle meisjes huilen,de jongens troosten. Ik vond het zelf ook vreselijk dat we van die school af gingen. Voor mij was de basisschooltijd de leukste schooltijd.

  Westerparkschool, 1986

  Het Rijshout heb ik als een leuke school ervaren.

  Het Rijshout heb ik als een leuke school ervaren. Ik heb altijd een leuke klas gehad en de leraren waren ook altijd leuk. In 1986 ging Het Rijshout fuseren met De Terp en toen heette we Westerparkschool.

  Openbare basisschool Het Ri..., 1980

  ?