barbara sas

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van barbara sas en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  barbara sas heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik had het altijd enorm naar mijn zin.

  Ik had het altijd enorm naar mijn zin. Eindelijk iets doen wat ik echt leuk vond. Ik heb genoten van de biologielessen waarin de roep van een nijlpaard nagedaan werd of een ei in een fles werd gedaan of andere proefjes. Ook de liedjes met blokfluitlessen erin stampen. Het was een gezellige tijd. En ik heb er erg leuk werk aan over gehouden.

  Pabo Thomas More, 1991

  Ik herinner me de directeur met een kaal hoofd dat mooi glom als het regende.

  Ik herinner me de directeur met een kaal hoofd dat mooi glom als het regende. Ook weet ik de leraar wiskunde nog. Ik was niet goed in wiskunde. Toen een jaar later mijn zus op de opendag kwam kijken zei hij tegen haar: als je net zo slecht bent in wiskunde als je zus dan hoef ik je niet. Erg stimulerend voor mij. Ik heb het dan ook gauw laten vallen en ben in mijn eindexamen geslaagd met het hoogste gemiddelde op een jongen na. Ik kreeg 3 medailles voor het hoogste cijfer.

  Prins Bernard Mavo, 1985

  Ik weet nog dat we in de biologieles een zin te lezen kregen waarin we gefopt werden omdat je de dubbele woorden niet zag door de manier waarop de zin was geschreven.

  Ik weet nog dat we in de biologieles een zin te lezen kregen waarin we gefopt werden omdat je de dubbele woorden niet zag door de manier waarop de zin was geschreven. Ook weet ik nog dat we elke ochtend moesten bidden. Ik ben er ook voor het eerst en laatst uitgestuurd door een leraar. Ik had geen benul wat je moest doen dan. Ik ben het dus nog maar even in de klas gaan vragen.

  Chr. MAVO Nijkerk, 1984

  ?