Barbara Rozing

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Barbara Rozing en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Barbara Rozing heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Omdat ik ging samenwonen in Amsterdam, was ik van plan om IDM daar in deeltijd af te maken.

  Omdat ik ging samenwonen in Amsterdam, was ik van plan om IDM daar in deeltijd af te maken. Ook dat 2 jaar volgehouden, maar niet afgemaakt. Naast de opleiding ben ik begonnen met een deeltijdfunctie op de documentatie-afdeling van SBS6 (Hart van Nederland, Shownieuws, Actinieuws). Wel een leuke vriendin aan over gehouden, Judith Kramer

  Hogeschool van Amsterdam, I..., 2000

  Tot op de dag van vandaag weet ik nog steeds niet waarom ik ooit IDM ben gaan studeren.

  Tot op de dag van vandaag weet ik nog steeds niet waarom ik ooit IDM ben gaan studeren. Het enige leuke dat ik er aan over heb gehouden is een vriendinnetje; Aliza Zwier met wie ik afentoe mail. Twee jaar voltijd op de opleiding gezeten.

  Hanze Hogeschool, BDI / IDM, 1998

  Studeren in Groningen.

  Studeren in Groningen. Doodeng, kende niemand en was er nog nooit eerder geweest. Maar wat is het een supertijd geweest!!! Logopedie op het Zernike-complex. Een eigen soort van jaarclubje met Nynke Ybema, Floor van Kampen, Gezina Topper, Sabrina Lieveld en Rianne Elzing. De enige die ik nog regelmatig spreek is Nynke. Met Sabrina wissel ik aftentoe een smsje uit. Ik heb met moeite mijn 21 studiepunten gehaald, zodat ik mijn studiebeurs niet terug hoefde te betalen. Na dit jaar dus gestopt, was me allemaal veel te medisch. Ik ben toen full-time gaan werken bij Jansen & Jansen op de Grote Markt.

  Hanzehogeschool Groningen, ..., 1996

  ?