Barbara Hellendoorn

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Barbara Hellendoorn en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Barbara Hellendoorn heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Herinner me de combinatieklas 5/6 en daarna natuurlijk mevrouw Peters.

  Herinner me de combinatieklas 5/6 en daarna natuurlijk mevrouw Peters. Liep eeuwig met mijn blokfluit rond :-), het is nog best goedgekomen met me. Ging naar ballet met Corry Thuring en Karin van Tuyl. Toen de jongens Long Tall Erny deden met vlammende Completa-bekertjes , deden wij de Dolly Dots, heb nog foto's van het oefenen in de tuin...

  Emmaus, 1977

  Roze koeken in de pauze, Ed die lingerie streek, eerste eindexamenstunt sinds lang met rodeostier en scheerschuimtaarten, de Trut op de Stut, kanoen op de Ourthe, zelf nog een 2e 'werkweek' georganiseerd, Boldoot en Old Spice-doosjes.

  Roze koeken in de pauze, Ed die lingerie streek, eerste eindexamenstunt sinds lang met rodeostier en scheerschuimtaarten, de Trut op de Stut, kanoen op de Ourthe, zelf nog een 2e 'werkweek' georganiseerd, Boldoot en Old Spice-doosjes...

  Nimeto-Utrecht Schilderen/I..., 1985

  Tekenleraar Witte die tekende voor schoolkrant Shock.

  Tekenleraar Witte die tekende voor schoolkrant Shock... Rare versjes van van Hout die je uit je hoofd moest leren. Driesen: Uit de bek in de bak... Mocking op zijn sloffen. Stiekum verliefd op Hans Fiering. 8 voor mondeling Nederlands zonder iets gelezen te hebben. De schoonmoeder van Pauw heette Paauw Pauw. Het schoolorkest (en ik met mijn blokfluit :-)! )

  dr Edith Stein, 1979

  ?