Bekijk het volledige profiel van Barbara Harding en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

Barbara Harding heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Tsja... 1 jaartje maar... Wat...

Tsja... 1 jaartje maar... Wat een jaar! Veel geleerd, mooie dingen gemaakt, mooie mensen ontmoet en opnieuw Amsterdam ontdekt! Na 1 jaar mocht ik blijven maar had al snel in de gaten dat tekenen en schilderen niet mijn passie waren. Sindsdien (tot mijn spijt!) nooit meer een potlood aangeraakt, maar wel een vriendin voor het leven overgehouden: Babet, ik ken je alweer 16 jaar!!!

2009, Barbara Harding

De HvA: daar werd het trio Hel...

De HvA: daar werd het trio Hella-Femma-Barbara geboren! Alle drie zijn we zuster geworden EN nog steeds zeer bevriend! Centrum van Broca, centrum van Wernicke, appeltje appeltje in de mand, eerst proeven dan meuren, dit gaat mij boven m'n hoofddoekje, vader Jacob: kortom, jullie snappen het wel. We hebben heel wat gelachen en toneelgespeeld: vriendinnen voor het leven!

2009, Barbara Harding

Daar woonden we dan...7 jaar i...

Daar woonden we dan...7 jaar in Zevenaar! Wel even wennen vanuit het Amsterdamse, maar ook hier heb ik een leuke schooltijd gehad. In het eerste jaar was het zoeken naar nieuwe vrienden. Een echte dikke maat zoals ik die gewend was op de lagere school had ik niet, maar er zijn toch menig vriendinnen de revue gepasseerd: Kim, Hester, Marielle, Veronica en later ook Heleen en Nicole. Vanaf mijn 13e ben ik lid geworden van de plaatselijke atletiekvereniging AV de Liemers waar ik heel wat uurtjes op de baan heb versleten... Daar ontmoette ik ook mijn eerste grote liefde!...en daarna nog een aantal vlammen. De liefdes zijn over, maar de passie voor hardlopen is gebleven!

2009, Barbara Harding
?