Bekijk het volledige profiel van Barbara deLeeuw en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Barbara deLeeuw heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

Aiaiai! Lang, lang, geleden! E...

Aiaiai! Lang, lang, geleden! Een paar namen die ik nog weet: Juf Veldkamp (ooooh! idolaat was ik van haar! :-)), Irene Hoffman, enne.... nou tot zover dus. Ik kan me i.i.g. wel de sfeer nog herinneren en dat ik me daar altijd behoorlijk lekker voelde. (met dank aan de juf natuurlijk)

2004, Barbara deLeeuw

Pfff, weinig herinneringen. Ik...

Pfff, weinig herinneringen. Ik heb hier ook maar 1 jaartje gezeten en was toen ook pas 7. Wel weet ik nog: Juf Ellen Mooiman, Irene Hoffman (die zat later ook met mij op het Wessel Gansfort), Gaby de Vries (woonde bij mij in de flat), Yvonne (achternaam kwijt, nu getrouwd met Ferry, zie ik nog afentoe wel eens) en Dennis Havenaar. Of was die laatste nou van de kleuterschool? O ja, en het vingers opsteken als je naar de wc moest: 1 vinger voor plassen, 2 vingers voor.....juist! :-)

2004, Barbara deLeeuw

Hier de 1-jarige MEAO gedaan. ...

Hier de 1-jarige MEAO gedaan. Blokken, blokken en nog eens blokken, maar gelukkig wel dat felbegeerde papiertje gehaald. Leraren: o.a. Tamar Zorn (Engels), Willem Buurman (economie), en natuurlijk de onvergetelijk Riet Assendorp. Email: mbroug#tiscali nl

2003, Barbara deLeeuw
?