Barbara de Lange-Mens

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Barbara de Lange-Mens en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 10

  Barbara de Lange-Mens heeft 10 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

  Goede herinneringen! vooral met Miranda van Weerdenburg opgetrokken.

  Goede herinneringen! vooral met Miranda van Weerdenburg opgetrokken. Bijna alles kon en bijna alles mocht.... Leuke lerares: Karin van Osenbruggen!

  2013, Barbara de Lange-Mens

  Al lang van de kleuterschool af met vriendjes ooit fikkie gestookt onder de trap, en dan te bedenken dat het een houten trap was.

  Al lang van de kleuterschool af met vriendjes ooit fikkie gestookt onder de trap, en dan te bedenken dat het een houten trap was.... En het kunstwerk wat ooit aan de buitenmuur van de school hing meehelpen schilderen. Jammer dat school en kunstwerk weg zijn. Zou eerlijk gezegd geen namen van klasgenootjes meer weten....

  2005, Barbara de Lange-Mens

  Opleiding Z-verpleegkunde gedaan, leuke tijd gehad in een klas met leuke mensen: Miranda (breng koelte), Niels, Ton (nog een keer tegengekomen tijdens een fietstochtje bij Nijkerk), Peter, Jiska, Gerry, Sabine en noem maar op.

  Opleiding Z-verpleegkunde gedaan, leuke tijd gehad in een klas met leuke mensen: Miranda (breng koelte), Niels, Ton (nog een keer tegengekomen tijdens een fietstochtje bij Nijkerk), Peter, Jiska, Gerry, Sabine en noem maar op...... Vooral aan lerares Karin van Osenbruggen (gaf ZV) heb ik leuke herinneringen. Sinds kort weer mailcontact met Miranda en telefonisch een keertje lekker bijgekletst. Binnenkort reunie van Klein Dennendal en daar zal ik Peter weer tegenkomen...

  2004, Barbara de Lange-Mens
  ?