Ontdek PLUS

barbara brouwer

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van barbara brouwer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  barbara brouwer heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  in 1994 heb ik friesland verlaten.

  in 1994 heb ik friesland verlaten. en ben ik eerst in scheveningen gaan wonen en een zusterflat bij het bronovo ziekenhuis. Heb de zv opleiding gedaan op zorghage. waar ik met veel plezier aan terug denk. veel lol gehad met monique en patricia en jos. herrinner me ook nog een iemand uit friesland. ben de naam vergeten. de anatomie leraar die er zo leuk uitzag ahum, maar wel humor had en vaak met een rood hoofd voor de klas stond. onze klassendocent een geweldige vrouw was dat waar je veel van kon leren, en die er altijd voor je was als je het even niet meer zag zitten. deed er eigenlijk niet zo heel veel aan maar ondanks dat toch in 1 keer geslaagd. heb toen nog een jaar in het verpleeghuis mechropa gewerkt en ben toen de zwakzinnigen zorg ingegaan. de compaan in zoetermeer. Den haag erg leuke stad, maar ben na de geboorte van mijn zoon in 2001 weer terug gegaan naar friesland. en werk nu in een verpleeghuis in Drachten pg afdeling. Werk als oproepkracht twee avonden in de week.

  zorghage, 1994

  op deze school deed ik de richting vz-helpende.

  op deze school deed ik de richting vz-helpende. nog niet wetend welke richting ik op wilde gaan. dus een goede school om eens in verschillende stages te snuffelen. een vrije school dat ook zeker.wat hebben we wat afgespijbeld.en brachten we de tijd door in cafe bak.kan me nog goed reina herinneren samen veel lol gehad zeker in de klas. we rolden dan ook regelmatig tot ergenis van de lerares van de stoel.eerst op de fiets samen met rudina w uit gorredijk naar heerenveen en later met je ov jaarkaart. een korte opleiding die je in je eigen tijd in kon delen. en daarna je richting kon kiezen in de bejaarden zorg of met kinderen.

  Woudhoven College, 1992

  Lang geleden, maar de herrinneringen van deze school blijven.

  Lang geleden, maar de herrinneringen van deze school blijven. Een leuke lagere school. Zo herrinner ik me de musicals en de school toernooien. De muziek lessen. Je kon dan geloof ik elke maand een ander muziek instrument uitzoeken. Mijn moeder ziet me nog aankomen met een viool die ik later maar als gitaar gebruikte. ook was er die mondharmonica die iedereen gebruikte....bah krijg er nog de rillingen van. de schoolreisjes en de toneelstukjes vond ik altijd erg leuk. Herriner me inderdaad ook de verhalen die leraar libbe vertelden. hij kon het zo mooi brengen dat iedereen stil en aandachtig zat te luisteren. het knikkeren op het schoolplein en in de zomer lekker buiten slagbal spelen als ik de naam nog goed weet.

  't Ambyld, 1981