Babet Hendriks

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Babet Hendriks en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Babet Hendriks heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Snoepie!.

  Snoepie!

  2004, Babet Hendriks

  Ik weet nog dat onze mentor (?), een docente waar ik nu de naam van kwijt ben, in de brugklas een keer 's avonds op huisbezoek kwam.

  Ik weet nog dat onze mentor (?), een docente waar ik nu de naam van kwijt ben, in de brugklas een keer 's avonds op huisbezoek kwam. M'n moeder vroeg of ze iets wou drinken "ja, lekker, doe maar niet zo sterk, doe maar een berenburgje!". Dat is nog steeds een legendarische uitspraak. Verder Venhuis, Kooiman, klaverjassen, reis naar Berlijn... allemaal leuke herinneringen. Klasgenoten ben ik uit het oog verloren. Maar later, in het werkende leven, ben ik wel weer een paar op onverwachte momenten tegen gekomen. Erg grappig.

  2003, Babet Hendriks

  Van de Stadsfenne verhuisden we naar Tinga.

  Van de Stadsfenne verhuisden we naar Tinga. Ik had het op de Tjasker direct naar m'n zin. Dikkerboom, Nieuwland, Koopmans. Ik weet nog dat er een keer was ingebroken in het noodlokaal. En natuurlijk "het koffertje van meneer Van Dalen". Met Henkie de Wit als meneer Van Dalen.

  2003, Babet Hendriks
  ?