Ontdek PLUS

Ayten Seker

Kent 5 personen

Burg. staat - , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ayten Seker en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ayten Seker heeft 0 klassenfoto's en kent 5 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik weet van de purperreiger niet veel te herinneren behalve de weg vanuit huis daarnaartoe.

  Ik weet van de purperreiger niet veel te herinneren behalve de weg vanuit huis daarnaartoe. Volgens mij was de school bij de eindhalte van de lijn 3. In mijn herinnering was het een eind lopen vanuit huis naar school over de trambaan etc. Als volwassene heb ik die weg nogmaals bewandeld en het was gewoon om de hoek!

  Purperreiger, 1976

  Veeze voor nederlands, Straatman voor Engels (altijd maar stampen uit het REGIO boekje).

  Veeze voor nederlands, Straatman voor Engels (altijd maar stampen uit het REGIO boekje). Van der Poel zal ik nooit vergeten, wiskunde bleef leuk door hem.De hr Daems, die altijd zoveel geduld had met iedereen! En die me op het idee bracht om Farmacie te studeren. Fantastische tijd gehad!

  Cartesius Lyceum, 1984

  Ik herinner me Els Slavink.

  Ik herinner me Els Slavink. Zij was best streng maar gaf leuke stickers als je je best deed. Ook een juffrouw met rood haar (weet haar naam niet meer) die elke vrijdag voorlas uit " de kleine kapitein". Mijn passie voor lezen is daar begonnen denk ik. We hadden een knusse bibliotheek waar ik altijd te vinden was. Heb zowat de hele bieb uitgelezen. Wat ik nooit zal vergeten is onze afscheidsfeest en de brok in mijn keel waarmee ik het afscheidslied zong aan het einde van dat schooljaar. Heb moeilijk afscheid kunnen nemen van de Querido.

  Narcis/ Israel Queridoschool, 1978