Ontdek PLUS

ayten mallo

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van ayten mallo en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  ayten mallo heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  kan me van deze tijd alleen een naar ding herrineren,dat ik vaak op de gang moest en ik dan naar huis ging ,want ik woonde om de hoek.

  kan me van deze tijd alleen een naar ding herrineren,dat ik vaak op de gang moest en ik dan naar huis ging ,want ik woonde om de hoek.mijn moeder zei toen als ze je weer op de gang zetten kom je maar naar huis ,nou dat heb ik toen gedaan......hahahahaha

  Agnes Reiniera kleuterschool, 1972

  heb 6 jaar met veel plezier op deze school gezeten,6 jaar omdat ik een keer ben blijven zitten en ik heb het vijfde leerjaar gedaan,ik was dus niet weg te slaan op deze school.

  heb 6 jaar met veel plezier op deze school gezeten,6 jaar omdat ik een keer ben blijven zitten en ik heb het vijfde leerjaar gedaan,ik was dus niet weg te slaan op deze school.hahaha vond juf broekhuis van biologie een leuke juf ,vooral de les met dropjes is me bijgebleven leuke tijd gehad op school

  ter hautart, 1980

  ik heb wel een leuke herrinering aan meneer peter,toen hij ging trouwen mocht ik zogenaamd zijn bruidsmeisje zijn ,ik heb ook die dag een witte legerjurk aangetrokken want ik dacht dat het menens was van meneeer peter,maar het was een grapje.

  ik heb wel een leuke herrinering aan meneer peter,toen hij ging trouwen mocht ik zogenaamd zijn bruidsmeisje zijn ,ik heb ook die dag een witte legerjurk aangetrokken want ik dacht dat het menens was van meneeer peter,maar het was een grapje. ja en juf wil was ook een lieve juf. leuke tijd gehad op school met veel vriendinnen.

  Fatimaschool, 1974