Ontdek PLUS

Ayten Ade Raad

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ayten Ade Raad en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ayten Ade Raad heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  mijn harts vriendin was diana in die tijd we hadden een ploegje daar hoorde marian lievaart,ria ketting,monique de boer,en clarence bij elke vrijdagmiddag zaten we voor straf te schrijven we hebben wat af gespijbelt en meester rozeboom was m"n favoriet vo

  mijn harts vriendin was diana in die tijd we hadden een ploegje daar hoorde marian lievaart,ria ketting,monique de boer,en clarence bij elke vrijdagmiddag zaten we voor straf te schrijven we hebben wat af gespijbelt en meester rozeboom was m"n favoriet vooral klas 2b zal ik nooit vergeten .briefjes schrijven onder de les was ook een sport van ons .ik heb het allemaal nog bewaard. wel lachen hoor als je dat weer terug leest.we waren echt erg.bij de leraar duits stal ik de antwoorden van de repetitie uit zn tas en zo hadden we allemaal een voldoende .EN dan natuurlijk van viegen de leraar eng. die dan riep zijn jullie nou helemaal dol geworden met een harde klap op zn tafel .Srijbis was ook een toffe leraar was ook altijd in de weer met zn gitaar net als rozeboom sommige dachten dat ik verliefd was op rozeboom hahaha.zou het echt waanzinnig vinden als ik op deze manier mn oude klasgenootjes weer zou horen of zien!!!!!!!!!!!!!

  Dr.J.Th.de Visser mavo, 1981