Ontdek PLUS

aysenur ekici

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van aysenur ekici en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  aysenur ekici heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ikhebde part-time opleiding mbo -sd gedaan.

  ikhebde part-time opleiding mbo -sd gedaan. Was een hele leuke klas. soms zie ik een aantal nog nog op straat en praten we bij.Momenteel doe ik op de zelfde locatie HBO MW Sommig e leerkrachten lopen er nog rond zoals durk, Ria, .

  SOSA, 1993

  leuke tijd gehad op de opleiding mode en kleding.

  leuke tijd gehad op de opleiding mode en kleding. Leuke vriendinnen gemaakt en ook weer uit het oog verloren zoals saskia. Fallon. Mevrouw brehler was streng maar je kon ook veel van haar leren. hele leuke leerkrachten. Helaas ben ik voor de examens van school gegaan en daarna niet meer opgepakt. jong en onbezonnen he!

  het Knooppunt, 1985

  Ik heb eigenlijk heel kort op deze school gezeten maar heb er wel leuke herrineringen aan.

  Ik heb eigenlijk heel kort op deze school gezeten maar heb er wel leuke herrineringen aan.ik was net uit turkije en kon de taal in eerste instantie niet praten. Op deze school heb ik de taal leren praten. Omdat ik altijd jurken met bloemetjesprint droeg noemde ene jufrouw mij bloemetje. Een van de leerkrachten kan ik me herrineren volgens mij heette ze jufrouw muis. Verder herrinner ik me niet wie er in mijn klas zat. Ik heb ook geen klassefoto van deze tijd ik zou wel graag een willen hebben. Dit omdat ik uit deze tijd van mijn leven sowieso niet veel foto's heb. Ik herrinner me wel een jonge leo die bij mij in de klas zat

  De Driesprong, 1974