Ayse Bilici

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ayse Bilici en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Ayse Bilici heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Een leuke opleiding, in een leuk schoolgebouw totdat we gingen verhuizen naar Nijmegen :-( Leuke leraren & een goede tijd gehad!.

  Een leuke opleiding, in een leuk schoolgebouw totdat we gingen verhuizen naar Nijmegen :-( Leuke leraren & een goede tijd gehad!

  HAN - Afdeling MWD, 2001

  Een super leuke school! Zo leuk dat ik maar 1 jaartje extra ben gebleven :-) Leuk gebouw, leuke leraren & leuke klasgenoten! Een rebelse Ayse, maar een mooie plek om me te ontwikkelen tot de persoon die ik vandaag de dag ben!.

  Een super leuke school! Zo leuk dat ik maar 1 jaartje extra ben gebleven :-) Leuk gebouw, leuke leraren & leuke klasgenoten! Een rebelse Ayse, maar een mooie plek om me te ontwikkelen tot de persoon die ik vandaag de dag ben!

  Bluemers Mavo, 1992

  Een hele leuke school.

  Een hele leuke school. De weekafsluitingen was echt iets om naar uit te kijken. Het schoolplein & natuurlijk het voetbalveld waar ik met mijn vriendinnetje wilde voetballen! Of de jongens daar blij mee waren dat weet ik zo net nog niet ;-)

  Bontebrug-School Christelij..., 1984

  ?