aya wolting

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van aya wolting en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  aya wolting heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Als je te laat kwam of eruit gestuurd werd moest je onder de klok in de hal gaan staan.

  Als je te laat kwam of eruit gestuurd werd moest je onder de klok in de hal gaan staan. Hoe het precies werkte weet ik niet meer, blijkbaar checkte Wyrdeman op gezette tijden of er ook iemand stond... Leuk jaar gehad in de meisjesklas 1c, We hadden nog een periode ook op zaterdagochtend les, o.a. handwerken, brrr. Jammer dat het gebouw afgebroken is.

  Geref. Mulo school Het Haagje, 1966

  Veel te veel gelachen op deze school.

  Veel te veel gelachen op deze school.

  Het Griendtsveen MAVO, 1966

  Juf vd Vegte van klas twee ging trouwen en dat werd ons schoolreisje.

  Juf vd Vegte van klas twee ging trouwen en dat werd ons schoolreisje. Ze trouwde in Renkum en er was een receptie in Zeist. Meester Polet van klas drie had in Indonesië gewoond. In dat jaar kwamen er Zuid-Molukkers in Hoogeveen wonen en kregen wij er klasgenootjes bij. Onze meester sprak Maleis en leerde ons het liedje Oedjan datang. Meester vd Meulen in klas vier kon bijzonder beeldend vertellen, maar ik vond hem niet echt aardig. Wij gingen bij hem op kraambezoek evenals bij meester Tijsma in klas vijf. Die meester kon weer goed zingen. Hij had een meisjeskoortje, dat jaarlijks een musical opvoerde in Royal. In klas zes deden we mee met de quiz 'Zet alles op een kaart' en wij kwamen voor Drenthe in de finale, die op tv werd uitgezonden. Henk Kroezen en ik gingen in Drentse klederdracht, waarvan ik nog bijzonder charmante (hm) foto's heb...

  Dr. Herman Bavinckschool, 1960

  ?