Aya Hoogendoorn

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Aya Hoogendoorn en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Aya Hoogendoorn heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik woonde 2 huizen van de directrice,dus mijn ouders wisten het meteen als ik een foutje maakte,ook woonde er een paar huizen verder meneer Ten Hoor die was er leeraar en had een bult verder juffrouw Lam en juffrouw Hoenkoop namen van klasgenootjes joke d

  ik woonde 2 huizen van de directrice,dus mijn ouders wisten het meteen als ik een foutje maakte,ook woonde er een paar huizen verder meneer Ten Hoor die was er leeraar en had een bult verder juffrouw Lam en juffrouw Hoenkoop namen van klasgenootjes joke de lange? annie schep,toos hoogendoorn,en mijn oudere zus Riet zat er ook op school.

  IHNO, 1959

  ik herinner me juffrouw stapelkamp en meester boender,maar ook meester koolstra die had een zoon en een dochter die dochter zat in mijn klas.

  ik herinner me juffrouw stapelkamp en meester boender,maar ook meester koolstra die had een zoon en een dochter die dochter zat in mijn klas.en een toos hoogendoorn verder een tweeling in mijn klas maar die namen weet ik niet meer

  De wegwijzer, 1954

  ?