Axel Roest

Kent 2 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Axel Roest en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Axel Roest heeft 1 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Relatief leuke tijd gehad.

  Relatief leuke tijd gehad. De gaten in de muur van het pleintje bij de Banstraat, veroorzaakt door yours truly, zijn er nog steeds. Nog steeds slechte herinneringen aan meester Schoppens (zo heet ie toch?)

  Hildebrandschool, 1972

  Ik heb hier maar twee jaar op gezeten.

  Ik heb hier maar twee jaar op gezeten. Na een drie voor Duits (en voor de rest prima punten) werd ik op een andere school gezet. Enkele lagere schoolgenoten zaten ook op het Sweelinck, vandaar de reden naar deze school te gaan. De enige wiens naam mij nog dierbare herinneringen geeft is Welmoed, maar ik heb geen idee van haar achternaam.

  Sweelinck College, 1978

  Ik zat nog op de Hildebrandschool in de Banstraat.

  Ik zat nog op de Hildebrandschool in de Banstraat. Tijdelijk nog 1 jaar naast het Museumplein in een dependance gezeten voor de fusie met de van Loon school. Herinneringen? Een -achteraf gezien- nogal kortzichtige meester Schoppen (?) en het schilderen van de heipalen voor de nieuwe locatie aan de Hondecoeterstraat :) En Bladel natuurlijk, met de speurtocht door het bos. Eens kijken welke namen mij nog bij zijn gebleven. Pieter Vijgeboom, Peter-Derk Hof, Laura van Tongeren, Yvonne Cantineaux, Connie Padt, Hans Koring, Kay ..., (grijze cellen takelen af)

  Hildebrand van Loonschool, 1972

  ?