Avaina Nijon

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Avaina Nijon en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Avaina Nijon heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Hmmm, heb er maar 1 jaar op ge...

  Hmmm, heb er maar 1 jaar op gezeten. Ben toen naar NL vertrokken. Herinner me Bianca Landdolf, Stuart Imanuel (nog steeds contact), Clifton Sandvliet (alias Santjo) toen ook mijn beste kameraad, Ronda Oosthuizen (uitblinker van de klas) Cherryl, Kenneth, Johan Oostburg, Bernice Dulder, meneer Parabirsingh (geschiedenis), Juf Esajas (spaans) en nog zoveel meer van deze gezellige tijd. De kantine was in de pauze meetingpoint, ontgroening, de feesten en de pauzen waren de gebeurtenissen van het hele schooljaar. Konden we maar ff terug in de tijd....

  2006, Avaina Nijon

  Meneer Keizer (tekenen), Juf F...

  Meneer Keizer (tekenen), Juf Fernand (nederlands) en andere leerkrachten en mijn vrienden, Sharon Muskiet, Mike Elstak, Patrick Wong Chung, Eric Schaad, Danielle en Monique, Rodney Mormon (r.i.p.) en de anderen hebben het ene schooljaar dat ik er heb gezeten tot een waar gebeuren gemaakt! Het was elke dag een kiek! Gezellug!!!!!!!!

  2006, Avaina Nijon

  Ik herinner me dat juf Sylvest...

  Ik herinner me dat juf Sylvester ('t schoolhoofd) erg streng was! Man, wat was zij tof. Voordat de schoollbel ging deed ik me eerst te goed aan en potie teloh of bamie van de javaan, net naast de school. De amandelboom, het bos naast de school, het grote schoolterrein aan de voorkant en de grappige klassen staan nog op mijn netvlies. Mijn beste vriendinnen waren Claudine van Hetten en Marciane ... Ik zou ze heel graag weer willen zien. Juf Weiberg, Simons, Wijbolt, Gummels (r.i.p), Caprino en Bisnajak herinner ik me ook nog goed.

  2006, Avaina Nijon
  ?