Aubrey Dalgethy

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Aubrey Dalgethy en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Aubrey Dalgethy heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Was mijn eeste school toen ik uit Suriname kwam.

  Was mijn eeste school toen ik uit Suriname kwam. Vrienden die ik nog steeds zie: Roy, Lorenzo, Melvin Tjin, Steve. Andere klasgenoten: Adrie Andriessen, John, Caroline, Brigitte, Susan, Maigret (broer en zus), Rene de Heer, John van Dam, Jacqueline, Judith en nog veel meer. By the way, hi Sandy! Gym was altijd volleybal. Docenten: dir. Mersch (tarzan!), Hoek (2 verschillende schoenen), Simons (niet op de eerste rij zitten!), docent frans (serious stress), docente geschiedenis (lekker wijf). Wie herinnert zich de blokfluitlessen van Pötgens niet :-)

  2003, Aubrey Dalgethy

  Eindelijk "volwassen" dus met een lange broek naar school, testosteron gehalte dat maar bleef stijgen, de linke tekenleraar Elshot, lessen in de klassen van de ULO.

  Eindelijk "volwassen" dus met een lange broek naar school, testosteron gehalte dat maar bleef stijgen, de linke tekenleraar Elshot, lessen in de klassen van de ULO. Klasgenoten Henna (south south west), vianen en Fitzjim (apart verhaal :-), hanna christa rens, charlie gerding, claude polanen, loor ik geloof barbara, hanneke (volleybal), du bois, kromo, rambaran.

  2003, Aubrey Dalgethy

  In deze periode was zo'n beetje de eerste grote onderwijsstaking.

  In deze periode was zo'n beetje de eerste grote onderwijsstaking. Schoolzaken die me zijn bijgebleven: straf met de slagbal bat door van Leeuwaarde en Wiebers, bijles voor het examen en spijbelen en daarna basketballen bij Sosis. Ik trok altijd op met Alan Feurich.

  2003, Aubrey Dalgethy
  ?