Aty van Winden

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Aty van Winden en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Aty van Winden heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  klas 5 en 6 op deze school doorgebracht, nieuwe school, voor zover mijn herinneringen betrouwbaar zijn.

  klas 5 en 6 op deze school doorgebracht, nieuwe school, voor zover mijn herinneringen betrouwbaar zijn. verschillende kinderen van mijn oude lagere school zijn in die zelfde tijd ook verhuist naar Pendrecht evenals leraren zoals meester jongejan en groenendijk? Van die klasen herinner ik mij Piet Blaak, Jannie Boonstra, Stijnie van Houwelingen? Inge Kraak, Rob en Marja de Cloe. Er is in mijn bezit geen klassefoto uit die tijd.......

  Beatrixschool voor Lager on..., 1955

  Leuke lagere school bij en plantsoen hoofd van de school meester Kieft, meester jongejan en Groenendijk én juf van de Hoorn In de klas bij Greetje Langerak, Lia los.

  Leuke lagere school bij en plantsoen hoofd van de school meester Kieft, meester jongejan en Groenendijk én juf van de Hoorn In de klas bij Greetje Langerak, Lia los. Ineke de Rooy en vele anderen. Op mijn 9de verhuist naar Pendrecht.

  Groen van Prinstererschool ..., 1952

  Bea Zwaal, Corrie Grotenboer, Netty Akkerman Marchien Duit.

  Bea Zwaal, Corrie Grotenboer, Netty Akkerman Marchien Duit. niet zo lang heeft deze schooltijd geduurd, maar 2 jaar. Bij ons in de klas zat ook een klein meisje en samen hebben wij heel veel plezier gehad. Ik herinner mij ook Silvia Cloesmeijer en als lerares mevr. Sarink

  3e chr huishoud en nijverhe..., 1958

  ?