Aty van Woudenbergh

Kent 1 personen

Weduwe , 2 kinderen
Woont in Naarden

  Bekijk het volledige profiel van Aty van Woudenbergh en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Aty van Woudenbergh heeft 10 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Volgens mij was ik nog een beetje te jong en naief.

  Volgens mij was ik nog een beetje te jong en naief. De meeste anderen waren in mijn ogen al erg bijdehand en ervaren, waardoor ik me een beetje buitengesloten voelde. Bovendien waren ze er met vriendengroepjes ( o.a. uit Leersum/Amerongen) en ik was solo. Ik werd waarschijnlijk daardoor ook niet zo vaak gevraagd, dus leerde ook niet goed dansen. Heb het nog wel geprobeerd op speciale avonden,maar niet dus. Daarom maar niet afgedanst. Achteraf erg jammer. Na de dansles soms nog iets drinken bij Café Marijke. O.a. met Jane en Rudi Broos uit Leersum. Er waren er veel in mijn groep daarvandaan en uit Amerongen, waarvan ik de namen vergeten ben.

  Danscentrum Wildschut, 1965

  Zie RSG Schoonoord.

  Zie RSG Schoonoord

  Openbaar Zeister Lyceum, 1966

  In 3MMS startte ik hier mijn opleiding.

  In 3MMS startte ik hier mijn opleiding. Dat was dus even wennen. Rector Dhr.Veeze, Conrectoren Dhr.Otten en Damsté; Geschiedenis Dhr.Meinders, boeiende verhalen, erg motive-rend; Franse taal Dhr.Goedhart; Nederlands Mw.Konings en/of Mw.Cox.? (Heb wel ooit een prachtig opstel over de "Denker" van Rodin geschreven en het helaas nooit, ondanks het cijfer 10 ervoor, teruggekregen. Aardr.k. Dhr,V.d.Burg, Muziek Dhr.Stoffel van Viegen,Carillonnist v.d.Dom in Utrecht;Wiskunde Dhr.Rondhuis of Buisman?; Dhr.Drs.Trip Scheikunde:'k Ben nog met een aantal leerlingen, o.a. Jaap v.Dien, naar zijn "Promoveren" in A'dam geweest:dus Dr.! Concierge Dhr.Lagerweij. Leuke docenten Tekenen en kunstgeschiedenis Dhr.Cuijk, Handvaardigheid?,Gymnastiek,de dames,Mw.Wickardt en Balstra. Natuurk.Dhr.Jetses. De docentes Engels mw.Tolsma en/of Eggersma,en Duits mw.Stamhuis en Handwerken, lieten me het 3de jaar nog een keertje overdoen (1 puntje te kort, hoe verzin je 't. Duits 2de jaar Dhr. Teeuw; en toen behaalde ik promt alleen maar 8en en 9s. Het leerlingentoneel o.l.v. Chi Chow Li. In de middagpauze broodjes halen bij de bakker in de Dorpsstraat, of naar 'tRaadhuis. Ben in het 4de jaar wegensfamilieomstandigheden gestopt, helaas! Ik herinner me ook nog de heren Meiners en Klootwijk, maar niet de hoedanigheden. Enkele klasgenoten: Anita Geurtsen, Mary Dotman, Jane(Janie)Broos, Lia Stemerding, Simone Salomons (haar zusters brommer mocht ik regelmatig lenen), Emilie Dekker(v.d.Sportzaak, wiens moeder erg ziek was.),Bertie Zanen (vriendin van Marjan de Lange en Hester),Marianne Stam, Annemarie? en ? Daalmeijer.

  R.S.G. Schoonoord, 1966

  ?