Aty van der Plank

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Aty van der Plank en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Aty van der Plank heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Wie heeft bij mij in de klas gezeten tijdens de werken en leren opleiding gezinshelpster ik woonde toen in IJsselstein en kwam met de trein naar Amersfoort weten jullie nog dat we in een soort klooster waren in Hierden? Ben erg benieuwd of er nog meer zic

  Wie heeft bij mij in de klas gezeten tijdens de werken en leren opleiding gezinshelpster ik woonde toen in IJsselstein en kwam met de trein naar Amersfoort weten jullie nog dat we in een soort klooster waren in Hierden? Ben erg benieuwd of er nog meer zich aanmelden.

  Prinses Irene Huishoudschool, 1974

  Na de IVIO heb ik de opleiding gezinshelpster in Amersfoort gedaan van daaruit in Heerde in de gezinszorg gewerkt inmiddels ben ik getrouwd met Henk al bijna 28 jaar,veel verhuisd wel 4keer naar andere plaatsen we hebben drie kinderen Jeroen(26) Judith(23

  Na de IVIO heb ik de opleiding gezinshelpster in Amersfoort gedaan van daaruit in Heerde in de gezinszorg gewerkt inmiddels ben ik getrouwd met Henk al bijna 28 jaar,veel verhuisd wel 4keer naar andere plaatsen we hebben drie kinderen Jeroen(26) Judith(23) en Rianne(19) We wonen in Winterswijk en hebben daar een eigen zaak.Het wonen in de achterhoek is heerlijk.

  IVIO of LEAO, 1969

  Wat ik mij herinner is dat ik bij juffrouw de Wit heb gezeten en bij juffrouw van Drimmelen.

  Wat ik mij herinner is dat ik bij juffrouw de Wit heb gezeten en bij juffrouw van Drimmelen

  Het Kasteeltje, 1959

  ?