Aty Meeder

Kent 0 personen

MARRIED , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Aty Meeder en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Aty Meeder heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik ben met de a opleiding bego...

  Ik ben met de a opleiding begonnen in 1967 in de Daniel den hoed Kliniek. De eerste groep die naar het nieuwe systeem ging. Daarna Haven ziekenhuis en de school ernaast. Ik heb altyd gewoont in de zuster huizen by de Dan den Hoed en de Hoge wiek ( Haveziekenhuis) Ik heb genoten van de opleidonig en heb er goede herinneringen van. Namen die ik me nu herinner zyn. Magda van der Zwaan, Femmie Bovendeur, Martha Prins, Miep Bohm,Joke Knooppe, Willie de Vlieger, Erna?? Ik heb ook nog wat foto's die ik op zal sturen. OOk herinner ik me de koffie tyd nog met zuster ??degraaf?? En juffrouw dewit, die altyd de nachtdeur open deed als je te laat thuis was. In September 1970 deden we eind examen. Zou best wel eens een reunie willen .

  2005, Aty Meeder

  Hier heb ik 5 jaar doorgebrach...

  Hier heb ik 5 jaar doorgebracht en heb inderdaad goede herinneringen. Klasse foto's heb ik ook nog. Tydens deze tyd ben ik naar Rhoon verhuist. Herrinneringen aan leraren waren Mynheer Florissen, Stolk (hy kreeg een tweeling waar we een kado van de klas gingen brengen), Vanden Berg, Krikke, Smallegange, Beintema, Lodder, Hellendoorn, Het meest trok ik op met Tootje Polak, Wil van Kampen, Hannie vandeHeuvel, Yvonne HAslinghuis, lenie Woerlee, Ada Buurman, Dinnie vanderWulp. Met Tootje, Wil and Hannie heb ik, na ons eind examen, een trektocht langs jeugd herbergen gedaan op de fiets. Ik herinner me ook nog dat er Studie uren waren na school. Dr Beintema die inderdaad tydens onze schooltyd overleed aan een hartaanval. Zangles van Juffrouw van der Ent??? Verder waren de lunchtyden voor my w.s erg belangryk want er komen gedachtes op van de patatkraam by de Boergoensevliet en lunch in het zuiderpark. Zou best graag bericht krygen van leraren en klasgenoten.

  2004, Aty Meeder

  Ik heb de boven staande commen...

  Ik heb de boven staande commentaren gelezen en vond het leuk oude herinneringen op te doen. Wanneer ik in Holland ben vind ik het altyd leuk om "even" door Rotterdam te ryden naar de wyk waar ik opgegroeit ben. Sta er altyd weer verbaast van dat de Marnixschool er nog staat. De " kulk" ernaast was al snel weg. Ook was ik lid van de speeltuin vereniging ernaast. Namen die ik me herinner zyn. Anneke Hilbrink, Noortje Berkhout, Lenie Woerlee,Corrie van Kralingen, Willie Gelderblom, Ineke Evenbly, Ada Buurman, Corrie vanderWel, Appie Blom, Wim van derLeer. Ik zal zoeken naar oude foto's die ik ws nog wel ergens heb. In herinner me nog de handwerklessen by juffrouw Onderdelinde ( Ik herinner me dat ze "heel" oud was en erg lief, 5de of 6 de klas met Juffouw Smit, Verder heb in een mentale vision van granieten gangen en " vieze oude koude wc's".

  2004, Aty Meeder
  ?