atty Fischer

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van atty Fischer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  atty Fischer heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Een heel leuke tijd gehad op deze school We waren aanwezig bij de opening door minister Toxopeus.

  Een heel leuke tijd gehad op deze school We waren aanwezig bij de opening door minister Toxopeus. Het logboek is nog in mijn bezit.Ik leerde hier o.a. spaghetti eten!

  Politieopleidingscentrum De..., 1960

  In augustus 1957 ben ik met de opleiding begonnen.

  In augustus 1957 ben ik met de opleiding begonnen. Een byzonder leuke tijd. Ik had veel vriendinnen. o.a Tiny Wijting,Jurjens,van Vliet de voornamen zijn mij ontschoten.Het zou fijn zijn elkaar via Schoolbank weer op te sporen. Ik ben nog 40 jaar actief verpleegkundige geweest in Hengelo en Deventer. Nu gepensioneerd en getrouwd en heb 1 dochter ,schoonzoon en 2 kleinkinderen.

  Anna Reijnvaanschool (Wilhe..., 1957

  Ik heb niet zoveel herinneringen aan de school.

  Ik heb niet zoveel herinneringen aan de school. Enige leerlingen en leraren herinner ik mij nog.Via Schoolbank heb ik al enige mede scholieren opgespoord zoals Marianne Been en Pia {nu Polderman} Ik ben gepensioneerd verpleegkundige en getrouwd en heb 1 dochter,een schoonzoon en 2 kleinkinderen, die dicht bij ons wonen. Ik zou graag wat vernemen. Groet Atty

  Busken Huetschool, 1952

  ?