Attila Eöri

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Attila Eöri en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Attila Eöri heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Van de kleuter school weet ik niet zoveel meer.

  Van de kleuter school weet ik niet zoveel meer. De enige namen die ik me nog herinner Roberto van Dijk, Stanley, Mario en Silvia Fischer en Soraya Zuiderdorp en natuurlijk Betty!!!!. We hadden ook nog een juffrouw (ben haar naam vergeten) die ging toen trouwen. En mevrouw Bos daar lag ik wel eens mee overhoop (gedonder begon toen al)

  Kleuterschool De hofstede, 1964

  De van Duylschool met meneer Bakker, Speelpenning, Staal (galbak) en mevr.

  De van Duylschool met meneer Bakker, Speelpenning, Staal (galbak) en mevr. Weber (die was wel aardig). Wat Robbie Koets ook al aangaf: De kastanjeboom, daar begonnen we stiekem met roken in de pauzes samen met John de Jong, Gerrie van der Meer en Andre den Hartogh (sjekkie ging als een vredespijp rond).

  van Duylschool, 1968

  Dit was wel de leukste schoolperiode (meest gelachen) Vooral de schoolreis naar Vaals heeft wel een diepe indruk achtergelaten.

  Dit was wel de leukste schoolperiode (meest gelachen) Vooral de schoolreis naar Vaals heeft wel een diepe indruk achtergelaten. Als ik het allemaal mocht overdoen zou ik exact hetzelfde doen!!

  Wolfert van Borselen, 1974

  ?