Attie Brouwer

Kent 0 personen

SINGLE , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Attie Brouwer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Attie Brouwer heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heb de hele school van klas 1 tot en met klas 6 doorlopen, evenals mijn broer Harry Brouwer.

  Heb de hele school van klas 1 tot en met klas 6 doorlopen, evenals mijn broer Harry Brouwer. Ikzelf heb ook nog de kleuterschool hier gedaan. De school was toen nog helemaal in gebruik. De bovenverdieping en daarboven nog de handenarbeidzolder direct onder de zolderbalken.De oorlogsverhalen van juffrouw Pauw maakte veel indruk op mij en heel spannend was het, toen we met de hele klas (klas 1,2 en 3)naar de zolder gingen, om te kijken waar de Duitsers geslapen hadden. Het stro lag er nog.Elke keer als wij over gingen naar de volgende klas werd de school kleiner.In klas 6 waren er nog 2 combinatie klassen Klas 1,2,en3 met Juffrouw Pauw-Spruijt en klas 4,5,6 met meester Beuke.Juffrouw Meuselaar met haar gitaar was mijn favoriet. Die had ik toen er nog 3 klassen waren. Klas 3 en 4 bij Juffrouw Meuselaar.Toen ze een baby kreeg ging ze van school. Alle klassen hebben toen als afscheidscadeau alle liedjes ingezongen op de bandrecorder van meester Beuke, begeleid uiteraard door juf Meuselaar en haar gitaar. Veel engelse liedjes (ik ken ze nog allemaal) zeer modern voor die tijd en dat was juffrouw Meuselaar ook.Een paar meiden uit mijn klas en ikzelf zijn nog op kraamvisite geweest later.In die tijd ging ik veel om met Anneke Vrijburg, Arianne Schouten, Els Post, Roelie Weiland. Eigenlijk met iedereen , want de school was nog maar heel klein.Onze klas 6 bestond nog maar uit 9 kinderen: 4 jongens Otto, Hugo, Theo en Ronnie (nu Ronald natuurlijk) en 5 meisjes: Els(je) Post, Anneke Vrijburg,Arianne Schouten (helemaal Beatles-gek)Ingrid Huisman en ikzelf. Verder herinner ik mij ook nog Marijke Blom, Vera Buitenhek en verder iedereen die op de foto staat, die Jetze Peysel al op de site heeft gezet. Leuk hoor!! Ben benieuwd hoe het met mijn vriendin van toen Arianne en Marijke haar oudere zus gaat. Zij verhuisten toen naar Nieuw-Vennep. En hoe is het met Anneke Vrijburg? Haar zussen Sietske en Maaike staan wel op deze site, maar Anneke niet. En Jikke terpstra, haar zus Letta zie ik wel?

  Groen van prinstererschool, 1959

  Eerst 2 jaar HAVO gedaan.

  Eerst 2 jaar HAVO gedaan.Was een heel leuke tijd.Boeiende gesprekken in de garderobe (hangplek voor de jassen, maar ook voor spijbelaars)Ook de P.A. gedaan.Herinner mij mensen als Pia ? (uit het Gooi), Annelies Erhardt, Alma Evenhuis, Huib de Moor,Gerard (Dick) Bergen, Marijke de Baat, Cees Hageman, Kees Oudheusden, Rob Muller, Paul de Vries en nog heel veel anderen.Vooral de Artis-tekenlessen vond ik erg leuk (Vrije toegang tot Artis) en de tekenweek in Bergen. In de pauzes even over het waterlooplein lopen.Of naar het melkboertje en het bakkertje.

  Herv Pedagogische Akademie, 1973

  Leukste tijd;examenklas met Olga Hilhorst.

  Leukste tijd;examenklas met Olga Hilhorst.En 1e klas met Ina Jansen. Verder herinner ik mij Wil v/d.Berg,Jenny Edens,Kees Oudheusden o.a. en Juf Geltema met haar skelet verhalen!! De Jansens 1,2 en 3.(Wie zei er ook weer in een dronken bui: "Jansen , je schoenen kraken."?

  Middenmeerschool voor MULO ..., 1966

  ?