Atti Van der Zeeuw

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Atti Van der Zeeuw en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Atti Van der Zeeuw heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Wat ik mij herinner is het speciale luchtje wat er in de school hing, de speelplaats achter de school, de zandtafel in de hoek van het klaslokaal, de wandelingen door het plantsoen, wat voor mij heel bekend was omdat ik n.

  Wat ik mij herinner is het speciale luchtje wat er in de school hing, de speelplaats achter de school, de zandtafel in de hoek van het klaslokaal, de wandelingen door het plantsoen, wat voor mij heel bekend was omdat ik n.l zelf op het plantsoen woonde, Toen kwam de lange wandeling naar de nieuwe kleuterschool, de Zonnebloem. Naar mijn idee zijn we toen snel overgegaan.

  Fróbelschool, 1957

  Heb mijn Z.

  Heb mijn Z.V. opleiding in het A.Z.L. gedaan. Herinneringen aan Petra Roodakkers en haar vriendin Wilma. Ingrid, Lydia de gunst, Rosalie, Anneke Lens, Grace. Waar zijn jullie??? Daarna nog 6 jaar op Interne geneeskunde (nefrologie) gewerk o.l.v. zr Foeken. Een hele leuke tijd.Met mijn trouwen stond de hele club met versierde dekenbogen, infuusflessen en po's met confettie, aan de stadhuistrap.

  Academisch Ziekenhuis Leiden, 1972

  Heb mijn Z.

  Heb mijn Z.V. opleiding in het A.Z.L. gedaan. Herinneringen aan Petra Roodakkers en haar vriendin Wilma. Ingrid, Rosalie, Anneke Lens, Grace,Lydia. Waar zijn jullie??? Daarna nog 6 jaar op Interne geneeskunde (nefrologie) gewerk o.l.v. zr Foeken. Een hele leuke tijd.Met mijn trouwen stond de hele club met versierde dekenbogen, infuusflessen en po's met confettie, aan de stadhuistrap.

  Stichting Centrale School N..., 1972

  ?