Atsje Jong

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 2 kinderen
Woont in Rotterdam

  Bekijk het volledige profiel van Atsje Jong en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Atsje Jong heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb aan de ijlsterkade de Intas en de MDGO-VZ gedaan.

  Ik heb aan de ijlsterkade de Intas en de MDGO-VZ gedaan. Heb een ontzettend leuke tijd gehad,heb er goede herinneringen aan. Leraren die ik mij herinner: Ferry Koper,Evert van Urk,John Haxe,Mw.Wolleswinkel,Dhr Thierry,Mw.Witteveen(Hedwig?)......Zie nog wel een aantal gezichten voor me maar kom niet op de naam ;-)

  KVJV/INTAS, 1982

  Namen die ik me herinner: Jellie Kuiers,Petronella Harkema,Jantje Muizelaar,Froukje (uit it Heidenskip),Andries Visser,Annie (van der Brug?) Jaap Zijlstra?.

  Namen die ik me herinner: Jellie Kuiers,Petronella Harkema,Jantje Muizelaar,Froukje (uit it Heidenskip),Andries Visser,Annie (van der Brug?) Jaap Zijlstra?. Als ik een nadenk,vast nog wel meer maar schiet me even niet te binnen. Leraren: Pier Zijlstra,Hania,Van Berkum,Pel,Hento...... Schoolreis naar Engeland staat me nog heel goed bij....wat was ik zeeziek zeg. Windkracht 10 toen we terug voeren....... Leuke tijd gehad.....

  scholengemeenschap lhno,mav..., 1978

  Hinkelen,knikkeren,"overdravertje"(zo herinner ik mij het van de ene kant van het schoolplien naar de andere rennen zonder aangetikt te worden),musical in de 6de klas,schoolreisjes naar oa.

  Hinkelen,knikkeren,"overdravertje"(zo herinner ik mij het van de ene kant van het schoolplien naar de andere rennen zonder aangetikt te worden),musical in de 6de klas,schoolreisjes naar oa. slagharen en Oranjewoud. Vriendin was Anna Couperus. Maar vaak ook speelde ik met andere meisjes uit de klas. Oh ja,spreekbeurten staan me ook nog bij. Was nietmijn favoriete ding ,alleen de spreekbeurt over de bakkerij vertellen vond ik leuk !

  Christelijke basisschool, 1972

  ?