Atsje Bouma

Kent 7 personen

RELATION , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Atsje Bouma en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Atsje Bouma heeft 2 klassenfoto's en kent 7 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zat in de vormingsklas.

  Ik zat in de vormingsklas. Klasgenoten waren trianca sikkens, marijke soeten,ingrid uit akkrum,femke???,ria uit wolvega en alie??.ineke tuttel. juffrouw kwakernaak trouwde in mijn schooljaar. juffrouw kramer was onze klasselerares, bee lambers met zijn lange blonde haren was de teken leraar. een dag naar Amsterdam samen met mevr kramer en Bee was wel één van de hoogtepunten van het jaar.

  sk hornstra school, 1976

  Oude school zonder leraressen behalve die van handwerken b.

  Oude school zonder leraressen behalve die van handwerken b. Lieve conciërge en zijn vrouw woonden naast de school. Het was er wel ontzettend saai. Meneer Hospes voor Frans , die met consumptie sprak als je vooraan zat was je hele tafel nat! Die ook altijd de verkiezings- uitslagen met je doornam en dan duidelijk liet merken waar zijn voorkeur naar uitging. Bauke Drum voor geschiedenis,meneer Kooistra voor wiskunde en natuurkunde , aardige man. En dan nog de Jong 1 en de Jong 2 .Ik vond laatst nog de lijst met de examen kandidaten van 1976. Zo kwamen weer heel wat namen boven.

  Van harenschool MAVO, 1973

  1e klas hier gedaan en halverwege de 2e naar de mavo.

  1e klas hier gedaan en halverwege de 2e naar de mavo. Ik herinner me nog de proefles van men. van Meeteren bij Oeds de Boer van aardrijkskunde. Ook meneer Tienstra,(altijd broodkruimels in zijn lange baard), Groenman (gekleurde pennen),de stinkende pijp van men v.d Meulen. Het abc dhr Walraven, en stiekeltsje voor wiskunde. Ik vergeet nooit weer dat ik bij dhr Procee kwam vragen voor een vrije dag(mijn ouders waren 25 jaar getrouwd)dat hij me verbaasd aankeek en zei: gaat u trouwen? Ik was 12! Mijn vriendinnetje en ik lagen slap van het lachen.

  Rijks Scholen Gemeenschap H..., 1972

  ?