atje tange

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van atje tange en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  atje tange heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Marjo oord, de koeie ogen in het vriesvak, het over de rooie laten gaan van von tellingen en dan meester kniep van wiskunde heb ik nooit meer iets begrepen.

  Marjo oord, de koeie ogen in het vriesvak, het over de rooie laten gaan van von tellingen en dan meester kniep van wiskunde heb ik nooit meer iets begrepen. Jongkind en de schoolkrant, en romein voor aardrijkskunde, het was toch wel opvallend als dirk jan romein weer eens alle antwoorden goed had. Dan had hij het antwooorden boek van zijn pa even geraadpleegd. Klasseavonden en modeshows ach ik word oud als ik dit zo lees

  de wiekslag, 1976

  de laatate klasse avond in klas 6 echt heel leuk en de musical Het vreemde songfestival ik vond laatst nog een bandje met de liedjes en ik zong het zo weer mee.

  de laatate klasse avond in klas 6 echt heel leuk en de musical Het vreemde songfestival ik vond laatst nog een bandje met de liedjes en ik zong het zo weer mee. mijn tekst de onvergetelijke one liner meneer bierbruller oewap!!

  Eben Haëzerschool, 1979

  na de derde klas gingen wij verhuzen ik heb tranen met tuiten gehuild.

  na de derde klas gingen wij verhuzen ik heb tranen met tuiten gehuild. ik weet nog van de bruiloft van juf tineke kalf en meester kraak mijn persoonlijke favoriet.

  morgensterschool, 1976

  ?