atja out

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van atja out en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  atja out heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Er zin twee 6e klas fotoos op de site van deze school.

  Er zin twee 6e klas fotoos op de site van deze school. De middelste is de tweede van dat jaar. Ik heb daar nog wel aanvullingen op. Op de middelste rij 3e van links is Annemiek Tonino, 4e van links Rianne van de Palen, 6e van links Vera Willenborg, 7e van links Brigitte de Hoog. Bij ? van de Ven is de voornaam Petri. Zelf sta ik links van Harriët Groenen, op de foto dan, voor Harriët zelf was het natuurlij rechts. Degene op de foto die Carla Hamers wordt genoemd is Carolien Verselwel de Witthamer. Verder is dat lange meisje op de achterste rij, in wit gekleed, niet Lenie Wijnen, maar Lenie van de Bogaard.

  Sint Jan, 1963

  Klas 1 was van juf Backx, vanuit dde hal helemaal links.

  Klas 1 was van juf Backx, vanuit dde hal helemaal links. Zij gaf ook blokfluitles. In klas 2 zat ik in het lokaal daarnaast, bij juf Donkers. Klas 3 van juf van Gompel was boven, rechts in de hal de trap op en dan meteen links in de hoek, keek uit over het schoolplein. Het hoofd was juf van Agt, toen al ouder en grijs. De kleuterschool (noodbouw) was achter de school. Namen van klasgenootjes: Mia de Haan, Karin Hendriks, Marita Vossen, Anneke van Driel, Diana Stieker,Christine Neggers, Elsje Lippens, Marijke van de Ven, Hetty Lamers, Elly Huisman, Karin (?) van de Ing, Elly de Groot, Jorine ?

  Don Bosco, R.K. Meisjesscho..., 1961

  ?