Atie Varkevisser

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Atie Varkevisser en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Atie Varkevisser heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  de exacten jaartallen dat ik hier op school heb gezeten weet ik niet meer.

  de exacten jaartallen dat ik hier op school heb gezeten weet ik niet meer..maar ik herrinner me nog juf Bart, en de Jong...ook heb ik het ooit gepresteerd om samen met Hans Hakkenberg in de pauze onder het hek door te kruipen en naar huis te gaan..haha, m,n moeder wist niet wat haar over kwam dat ik ineens voor de deur stond..nou dat ben ik dus nooit vergeten..maar ze was niet boos hoor..

  De Kleuterhof, 1965

  Ik was met name met Ans Vliegenthart en Wilma Vergunst bevriend.

  Ik was met name met Ans Vliegenthart en Wilma Vergunst bevriend..ik weet wel dat Jantien van klaveren en Robbie Matters de jongens waren waar bijna alle meiden al hele rooskleurige toekomstplannen mee hadden.. Een van mijn favorite leraren was meester van der Heiden,onlangs overleden(2012)...maar als je daar les van kreeg, hing je spreekwoordelijk aan z,n lippen..muisstil..tjonge wat kon die man de geschiedenis zo mooi vertellen..en verder heb ik echt een super tijd op deze school gehad..

  W. van Veenschool, 1967

  Natuurlijk gingen er vele van de lagere school mee naar deze school,waar je dus al een bep.

  Natuurlijk gingen er vele van de lagere school mee naar deze school,waar je dus al een bep. band mee had..oa Betty van de Gugten, Marja Zwaan, Ans Vliegenthart, en ik reed dagelijks met Carla Looyenstein mee naar school Favo leraren/..de gymleraar natuurlijk.Arjenvan de Werf. Voor verdere liefdes was er voor mij op school niemand bij, aangezien het allemaal meiden waren ,en mijn voorkeur ligt toch meer bij het mannelijk geslacht..

  Prinses Margriet school, 1973

  ?