Atie Beentjes

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Atie Beentjes en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Atie Beentjes heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  gek genoeg is mijn lagere schooltijd een soort van zwart gat, ik weet er niet veel meer van tenminste.

  gek genoeg is mijn lagere schooltijd een soort van zwart gat, ik weet er niet veel meer van tenminste. Klasgenoten die ik me nog wel van naam herinner zijn Ineke Zeilemaker en Michelle Overdorp. Ben Ockeloen, waar ik net over las heeft dus ook in mijn klas gezeten, de naam klinkt wel vaag bekend. Leraren hebben helemaal geen indruk achter gelaten..... erg he? :-)), o ja toch wel, ineens komt de naam van Faber? en dhr Willemse bovendrijven.

  zeewijkschool, 1963

  Wij zaten net op de overgang mulo naar mavo geloof ik,we hebben ook een jaar op de Groen van Prinster doorgebracht, daar kon alles leek het wel! We hielden er zelfs stiekum 2 muizen in de klas.

  Wij zaten net op de overgang mulo naar mavo geloof ik,we hebben ook een jaar op de Groen van Prinster doorgebracht, daar kon alles leek het wel! We hielden er zelfs stiekum 2 muizen in de klas. Leraren die ik me herinner, Eelco de Boer was vrij populair, Winkoop van duits en Haker van gym (niet mijn favoriete vak, terwijl ik nu met een gymleraar getrouwd ben!), verder de natte lessen van Bierling die altijd spuugde tijdens het praten. Oh en juffrouw Zaadhof, dik in de make-up en parfum! Meneer Cosijnse, dat was een lieve man die helaas geen orde kon houden en dat misbruikten wij vreselijk, later had ik daar nog weleens spijt van. Verder was ik regelmatig verliefd, zoals een stille liefde voor Cor Eichhorn die een klas boven mij zat en later op Willem Hoogeboom en Han Tol, leuke tijd was het!!

  Creutzberg Mulo, 1969

  ?