Ontdek PLUS

Atie Arkesteijn Ouboter

Kent 0 personen

Getrouwd , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Atie Arkesteijn en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Atie Arkesteijn heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  was een leuke periode, was vriendin met Carolien van Kasteel, ben bevriend geweest met Rene vd Beek (walenburgerweg), ik heb altijd meer lopen dollen als dat ik geleerd heb, heb er daardoor ook 6 jaar over gedaan.

  was een leuke periode, was vriendin met Carolien van Kasteel, ben bevriend geweest met Rene vd Beek (walenburgerweg), ik heb altijd meer lopen dollen als dat ik geleerd heb, heb er daardoor ook 6 jaar over gedaan. Herinner mij nog goed dat Harry vd Starre in de Schie dook en dat ging behoorlijk mis, is gelukkig allemaal redelijk goed gekomen wat ik mij herinner. Jan Guis zal ik mijn hele leven niet meer vergeten, hij trok een keer een stoel weg toen ik wilde gaan zitten, resultaat stuitje gebroken. Ben daar enkele jaren later aan geopereerd en toen lag hij volgens mij ook in het Bergwegziekenhuis met iets aan zijn knie of been. Ik zou het leuk vinden om nog eens iets van jullie te horen. Ik ben 30 jaar getrouwd, heb 2 dochters, woon nu in Woerden en ga over enkele maanden verhuizen naar Ridderkerk-Rijsoord. Ik ben werkzaam in het ziekenhuis in Rotterdam op de poli neurologie.

  Ds. A.R. Rutgersschool voor..., 1961