Ate HSchurer

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ate HSchurer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ate HSchurer heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De Dansschool van Biezeman was toen aan de Talingweg.

  De Dansschool van Biezeman was toen aan de Talingweg

  Dansschool Biezeman, 1956

  Ik studeerde voor Machine en Bankwerker.

  Ik studeerde voor Machine en Bankwerker..Machinist.. mijn favoriete leraar was de heer, (meester Beumer)..en hebt dat mijn hele leven gedaan eigen zaak begonnen in 1972 in Dunnville Ont. Canada, "Schurer Custom Machining ", naar canada vertrokken in 1958, vrienden Gerrit Steunenberg wij bellen elkaar vaak en zien elkaar nog met vacantie hij woont nog in Apeldoorn , Cor Teunissen, ben ook nog naar de avond school geweest in 1956 voor een jaar dat was erg moeilijk vanwege je ook werkte overdag, de ingang van de school was aan de station straat..hoek Korte kanaalstraat?geloof ik heete die,een schuine straat die liep naar het kanaal toe..op die hoek stond ook nog een winkeltje waar je nog 5 sigaretten in een pakje kon kopen toen.. groetjes Ate

  Technische ambachtschool (z..., 1953

  Wel ik heet Ate Schurer, vroeger noemde ze mij Attie in de eerste en tweede klas had ik juffrouw Hofman en Meester Boel in 3de en 4de klas, toen meester Nieveen in de 5de klas in het buiten locaal.

  Wel ik heet Ate Schurer, vroeger noemde ze mij Attie in de eerste en tweede klas had ik juffrouw Hofman en Meester Boel in 3de en 4de klas, toen meester Nieveen in de 5de klas in het buiten locaal.., en meester Bosje in de 6de klas,hij was mijn meest favoriete leeraar en ook meester Boel en juffrouw Hofman..Als ik ooit weer eens een kans had, om het over te doen zou ik dat gelijk aannemen dat was voor mij een hele leuke tijd., klas genoten en vrienden zoals Bertus Aberson waar ik mee voetbalde en een school liefde Berta van Kampen, en dat was in de 5de klas, en Ida Sence die mij even gelijk recht zette, Klas genoten Wim Bosje,Ineke Evers, van de Edelweislaan gek is dat, dat je bepaalde dingen herinnerd.. kom op degene wie deze klas herinnerd met namen enz.

  oranje nassauschool, 1947

  ?