Astrid Wiebering

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Astrid Wiebering en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Astrid Wiebering heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Kan me van deze school niet veel herinneren.

  Kan me van deze school niet veel herinneren. Wel de veelvuldige bezoekjes aan de koffieshop in het centrum met oa Rick Tijmes, Irma Harderwijn, Karin, Irma. Het is erg maar ik weet niet zo veel meer. Kan iemand me ermee helpen?

  Westfries Lyceum, 1980

  Als iedereen zo´n mooie schooltijd zou hebben als dat ik op deze Mavo heb gehad, dan zou het voor iedereen een gouden herinnering moeten zijn.

  Als iedereen zo´n mooie schooltijd zou hebben als dat ik op deze Mavo heb gehad, dan zou het voor iedereen een gouden herinnering moeten zijn. Wat een tijd. Met hr Jack, hr Buscher, hr Grandiek, hr Koeman, hr Baten(!). Engeland was ook het einde. Lachuh

  M.A.V.O. Edmar Vergouwen, 1975

  Ik was degene die ook het limonadekraantje van de heer v.

  Ik was degene die ook het limonadekraantje van de heer v.d. Pol heeft gezien!! Ik denk dat ik ook de enige ben, die een pop van deze man heeft gekregen. Hij hielp me van het duimen af!!Geweldig toch! Mooie tijd gehad. Veilig, veel meegemaakt. In onze tijd nog stokslagen. Niet normaal!!!

  st Victorschool, 1969

  ?