Astrid Wesseler

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Astrid Wesseler en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 10

  Astrid Wesseler heeft 10 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  De praktijklessen (schapenscheren), excursies en de feestjes in villa 'IJsbloem' aan de Krachtighuizerweg.

  De praktijklessen (schapenscheren), excursies en de feestjes in villa 'IJsbloem' aan de Krachtighuizerweg.

  2005, Astrid Wesseler

  De eerste meidenklas (dierenverzorgsters) op die 'jongensschool'.

  De eerste meidenklas (dierenverzorgsters) op die 'jongensschool'. Leuke handenarbeidlessen van mnr Ravenhorst, tijdens godsdienstles uitleg van mnr van Doorn waarom dansen niet toegestaan was op onze klassefuif (dan maar koekhappen waarbij het gebit van mr Steenblik in de appel bleef steken). Veel plezier tijdens de praktijklessen op de praktijkschool aan de Wesselseweg en heel veel leuke en ook minderleuke excursies.

  2004, Astrid Wesseler

  In de pauze roze koeken halen en fruit bij het 'fruitvrouwtje' als je straf had kon je in de lerarenkamer terecht bij meneer vd Berg.

  In de pauze roze koeken halen en fruit bij het 'fruitvrouwtje' als je straf had kon je in de lerarenkamer terecht bij meneer vd Berg. De boekhoudleraar (naam vergeten) die tegen het plafond sprong als je 'onkosten' zei in plaats van kosten. Elke ochtend vertelden we elkaar wat we gedroomd hadden en dat was nogal hilarisch vooral omdat ''eén van ons nogal vaak droomde over onze biologieleraar Van Boven. Onze feesten aan de Krachterhuizerweg; onschuldig maar erg gezellig. Liften naar Barneveld voor de praktijklessen; met z'n vijven, weekendtassen en een hond in een vrachtwagencabine! En de grote schoolboekverbranding in onze tuin aan de Krachterhuizerweg na onze examens.

  2004, Astrid Wesseler
  ?