Astrid Voesenek van Diggele

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Astrid Voesenek van Diggele en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Astrid Voesenek van Diggele heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ja met voornamelijk meneer van goetem met hem kon ik echt praten over me thuissitatie en met creuzburg leuke muziekles had en anita herwijnover het werk enzo en de schoolreisjes en de kampen zo leuk en gezelig altijd was.

  ja met voornamelijk meneer van goetem met hem kon ik echt praten over me thuissitatie en met creuzburg leuke muziekles had en anita herwijnover het werk enzo en de schoolreisjes en de kampen zo leuk en gezelig altijd was

  overstap, 1992

  dat ik een fijne tijd heb gehad waar ik veel moeilijkheden heb gehad en niemand die het door heeft gehad pas toen ik me mond heb open gedaan toen werden er eindelijk stappen te ondernemen.

  dat ik een fijne tijd heb gehad waar ik veel moeilijkheden heb gehad en niemand die het door heeft gehad pas toen ik me mond heb open gedaan toen werden er eindelijk stappen te ondernemen. maar ben nu eindelijk wel gelukkig na een lange tijd met me man en kinderen

  de Griffel, 1985