astrid veraar

Kent 0 personen

SINGLE , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van astrid veraar en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  astrid veraar heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ons vriendinnen clubje Karin Bonvie, Astrid van Aken, Carla Koentjes, Elly Bommezijn van de Lindengracht Meester Penseel was onze mentor hij was heel modern voor die tijd.

  Ons vriendinnen clubje Karin Bonvie, Astrid van Aken, Carla Koentjes, Elly Bommezijn van de Lindengracht Meester Penseel was onze mentor hij was heel modern voor die tijd. Meester Waas was onderdirecteur 2 jaar achter elkaar een uitstapje gemaakt naar Parijs met de hele klas. Daarna met juf. van Gemst op wintersport we mochten zoveel mogelijk vriendjes, vriendinnen en familie meenemen als de bus maar vol kwam. Mijn toenmalige vriendje Liong Que is toen mee geweest op wintersport en ook mijn zus was mee. Volgens mij op de eerste dag brak Karin Bonvie haar been en moest ze met een gipsen been mee terug in de bus, dat was geen pretje voor haar. Ook staat mij nog heel goed bij dat we voor kostuumgeschiedenis een examen stuk moesten maken van kranten papier. We moesten op elkaars lichaam van kranten papier een kostuum uit de renaisance tijd. Karin viel toen flauw tijdens het lange staan.

  Prinses Irene, Vak- en Huis..., 1970

  De allerliefste Juf.

  De allerliefste Juf. Omstede ik was haar lieveling, ze nam haar honden mee naar school. Ik was stapelgek op haar honden en ben toen ook blijven zitten.

  HEINSIUSSCHOOL, 1963

  ?