Bekijk het volledige profiel van Astrid van Steijn en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Astrid van Steijn heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

op de PWA heb ik mijn liefde v...

op de PWA heb ik mijn liefde voor de Franse taal meegekregen van de heer Van Tol! Met Jose, Laura, Angelina en Susan hebben we een gouden tijd gehad om nooit meer te vergeten!

2004, Astrid van Steijn

Juffrouw van Zoelen van de vie...

Juffrouw van Zoelen van de vierde klas vond ik een ontzettend lief mens en altijd aardig. Hetzelfde geldt voor de heer Noordermeer van de 3e klas. Leuke school met leuke leerlingen en wat ik me ook nog goed herinner is dat je naast het pand de Golden Earring kon horen oefenen! Wat me ook nog erg goed is bijgebleven is een 'optreden' van Helma, John en Marc ter Keurs en mijzelf als Buckzfizz (schrijf je zo geloof ik). Helma en ik hadden rokjes van vuilniszakken gemaakt die je net als bij de groep eraf kon halen/ritsen! Dit zijn toch de leuke dingen.... ik ben erg benieuwd wat er van Helma is geworden en ook hoe het met Marc ter Keurs gaat. Was heimelijk wel een beetje verliefd op hem...

2004, Astrid van Steijn
?