Bekijk het volledige profiel van astrid vanmeegdenburg en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

astrid vanmeegdenburg heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

leuke school ook! zeer streng...

leuke school ook! zeer strenge kinderjuf...moest wel eens in de hoek:-( juf 1e klas een schatje,zelfs in die tijd eens op visite geweest en wat kon ze mooi tekenen!! petra laurier was een goede vriendin,janneke bor was ook een schat! bij bijde logeerde ik ook vaak. vooral het laatste schooljaar was gezellig.

2003, astrid vanmeegdenburg

mailen? richard 20 ********** ...

mailen? richard 20 ********** vanuit beukenlaan naar de nieuwe bospoort.. die oude school had wel meer sfeer!! spieken bij aardrijkskunde juf,naam??? uit arnhem...gesnaaid weer een kans..nog eens spieken..kreeg zelfs weer een kans..was lief!!:-) duits van bor,aardige man! (liever dan wentzel!!!) bij nederlands achter michel v golberdingen zitten,waar ik een enorm oogje op had..nooit wat geworden haha helaas. vrees dat ik een te grote mond had voor m:-)

2003, astrid vanmeegdenburg

een grote te gekke tijd gehad!...

een grote te gekke tijd gehad!!! vaak met de hele ''gang'' naar de edese kuil. daarbij waren,ina horlings,heleen meerdink,paul westerik,eric jansen,paul de leeuw,richard v meegdenburg (mijn man nu:-)ect ect.. en onnink:-) oeps je lijn!!! henstra toffe peer,die rookte zittend op zn buro!! aardige concierge!! was echt een leuke tijd!!

2003, astrid vanmeegdenburg
?