Ontdek PLUS

Astrid van Zeventer Smit

Kent 24 personen

Getrouwd , 2 kinderen
Woont in Vlaardingen

  Bekijk het volledige profiel van Astrid van Zeventer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Astrid van Zeventer heeft 2 klassenfoto's en kent 24 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Herinneringen van toen

  Toen kwam de tijd dat je tot je 18e of 19e jaar twee dagen in de week naar school moest en daarnaast een stageplek vinden ik werkte op een kinderdagverblijf in Vlaardingen waar ik nu woon. Erg veel leerlingen uit die tijd ken ik niet. Ik vond de vakken gezondheidzorg EHBO EN Engels leuk. Ik heb later EHBO gedaan en een reanimatie cursus gehaald Iedere 2 jaar moet zo'n cursus herhaald worden maar door Coronavirus kwam het er niet meer van.

  de maaskant, 1982

  Herinneringen van toen

  Van de lagere school naar het voortgezet onderwijs de Vliethorst in Maassluis. Op die school heb ik leuke en minder leuke herinneringen gehad. Er zat een meisje in onze klas ene Suzet Bikhan die wilde bijna een plastic zak over mijn hoofd doen gelukkig geen trauma aan overgehouden en ik koos de richting kantoorpraktijk nou niks voor mij dus. Ik werk nu in de huishoudelijke verzorging. En die ene leraar van wiskunde die kwam in de plaats van meester Stam we noemde hem Pinkeltje die hebben ze weggepest. En Jacqueline t Hart zij heeft later nog gewerkt bij Delisana Maassluis. Dan onze muziekleraar hij hield van klassieke muziek nou wij niet dus ik had plaatjes meegenomen en een daarvan was fleetwood mac ik denk dat hij dat niet leuk vond. En Engels en tekenen vond ik leuk en die leraar Nederlands zijn hondje heette Flappie en dan had je Linda gebuys en Diana Striker nou dat waren twee handen op één buik.

  de Vliethorst, 1979