Bekijk het volledige profiel van Astrid van der Horst en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 4

Astrid van der Horst heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Ik bedenk me, dat de jaartalle...

Ik bedenk me, dat de jaartallen niet helemaal goed zullen zijn, maar ongeveer 1981 heb ik voor de 2e keer havo examen gedaan. Ik herinner me nog de Groot, voor nederlands, Willers, geschiedenis, Verschuur, Tioliem, aarderijkskunde, Konings natuurlijk voor tekenen en indertijd ook een examenvak geworden. Het was een mooie tijd. Tijdens een of twee reunien heb ik enkelen teruggezien (erkend, ha, ha).

2004, Astrid van der Horst

Ging veel om met Ginny Simons,...

Ging veel om met Ginny Simons, Evelien de Groot, Bert Duin, en natuurlijk Linda van Nunspeet en Kitty Lorie, Karin de Groot, etc. Ik ging iedere dag tennissen uit school en ging in 1x door naar 5 Havo. Toen brak het vele tennissen op en zakte ik. Uiteindelijjk heb ik de HAVO gehaald en ben gaan werken. Het verhaal daarna is zo lang, dat ik er hiermee stop.

2004, Astrid van der Horst

Met zijn allen de klassen door...

Met zijn allen de klassen doorlopen. Of het een strenge school was, hing samen met de onderwijzer(es) die je had. Baels was denk ik wel een strenge juf, Mw Meijer ook best wel, en verder kan ik ze niet allemaal zo snel herinneren. Daarbij zou ik hulp nodig hebben. Bijzonderheden waren misschien wel Carneval, later de 1e fuifjes, en de eindmusical in toen nog klas 6 (nu groep 8). Volgens mij zaten we bij juffrouw Meijer in groep 6. Juffrouw Baels was ook iemand om nooit te vergeten. Ik zat in de klas bij Jet (toen henriette) en alle andere namen die ze schrijft; Lorraine Raven, Gerry Boeije, Trix Hoppenbrouwr, Marcel Gerritsen, Ludo Lobeck, Leo van Rijn, Yvo Paagman, Sandra Korver, Martin van Orsau en vele anderen. Sandra Korver heb ik relatief kortgeleden meegemaakt als officemanager bij uitzendbureau Content. Inmiddels heeft ze een tweede kindje gekregen voor haar 40ste!. Mijn grote hobby is nog steeds, en op de lagere school al, tennis. Ik ben begonnen op hofstede. Daar was ook een bowlingbaan. Mijn laatste feestje heb ik gegeven op die bowlingbaan. Ik vond dat heel bijzonder. Ik mocht geloof ik 6 kids vragen, jongens en meisjes. Toen gingen we uit elkaar (ben in de zomer jarig) en we gingen allen naar verschillende middelbare scholen. Sommigen ben ik nooit uit het oog verloren!

2004, Astrid van der Horst
?