Astrid Spaans

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Astrid Spaans en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Astrid Spaans heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  heb ik maar een jaartje opgezeten.

  heb ik maar een jaartje opgezeten. Vond het een erg deprimerende school, daar in die Zonnebloemstraat.

  2004, Astrid Spaans

  Leuke opleiding waarvan ik me nog altijd wel afvraag wat ik er nou eigenlijk geleerd heb.

  Leuke opleiding waarvan ik me nog altijd wel afvraag wat ik er nou eigenlijk geleerd heb. Uitwisseling naar Stockton-on-Tees was absolute hoogtepunt. Erg gelachen met Femke (Bonnet). Heb nu nog altijd veel contact met Anouk van der Valk.

  2004, Astrid Spaans

  Erg leuke school.

  Erg leuke school. Het leukste waren de schoolfeesten, vooral die op school zelf (de Marathon-feesten vond ik altijd een beetje massaal). Uit je dak op AC/DC en U2, slowen op Purple Rain van Prince. Leukste leraar vind ik achteraf gezien van Ast voor Economie 1. Pas veel later zie je in wat een gevoel voor humor die man eigenlijk had. Toen vond ik het maar een vreemde vogel met z'n 'ceteris paribus'. Erg leuk waren ook de langlaufweekenden, waarin we nog nooit gelanglaufd hebben, de Berlijn reis, Parijs samen met Yolanda, in onze knabbel en babbel outfit. De vrienden van toen zijn 'vrienden voor het leven' geworden. Jose Keus, Simone Vink, Monique Sobral, Yolanda Toet, Marcel Fehling, Jan de Jong, Richard Buitenhek, Ramon Fehling en natuurlijk de love of my life Jaco Spaans met wie ik sinds vorig jaar augustus getrouwd ben en een zoontje Jesse heb.

  2004, Astrid Spaans
  ?