Astrid Schoordijk

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Astrid Schoordijk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Astrid Schoordijk heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zat in de 1e klas bij een jonge juf: juffrouw Harteveld en in de tweede klas (dat was een combi 2/3-klas) met mijn oudere zus Marja bij juffrouw Baas, de 3e klas weet ik net meer en in de 4e zat ik bij meester Aartse die toen net op school was.

  Ik zat in de 1e klas bij een jonge juf: juffrouw Harteveld en in de tweede klas (dat was een combi 2/3-klas) met mijn oudere zus Marja bij juffrouw Baas, de 3e klas weet ik net meer en in de 4e zat ik bij meester Aartse die toen net op school was. Ik sta waarschijnlijk niet op die klassenfoto omdat ik een ongeluk (aangereden door een auto op weg naar mijn klasgenootje Patricia in Noordwijkerhout) had gehad. In de 5e klas zat ik bij meester Michels in de dependance aan de Schoolstraat waar geregeld de kachel uitviel. We kochten daar wel eens een broodje bij bakker de Witt. In de 6e zat ik bij meester Crama. Zingen (begeleid door zijn banjo) en play-backen (Esther en Ofraim) waren hoogtepunten. Klasgenootjes: Joke de Boer, Ingrid Cramer, Simon Vermey, Dirk-jan Hazenoot, Cock Jue een jongen van Paardekoper in de 6e klas die daar al een paar jaar zat tt hij van school mocht.

  De Witte, 1962

  Ik zat in de klas met onder andere Ronny (die niet zonder mij naar school wilde) en andere kinderen uit ons blokje in de wijk Calorama met woningen van marinemensen zoals Joke en Andre de Boer, Sylvia van ´t Riet, Simon Vermey.

  Ik zat in de klas met onder andere Ronny (die niet zonder mij naar school wilde) en andere kinderen uit ons blokje in de wijk Calorama met woningen van marinemensen zoals Joke en Andre de Boer, Sylvia van ´t Riet, Simon Vermey. Ik zat minimaal een jaar samen met mijn zus Marja in een klasje en we gingen vaak samen op een step naar school.

  Geertruida kleuterschool, 1960

  ?