Astrid Schell

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Astrid Schell en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Astrid Schell heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Op het Ichthus heb ik de SPH in deeltijd gevolgd, met onvergetelijke studieweken in Ossendrecht.

  Op het Ichthus heb ik de SPH in deeltijd gevolgd, met onvergetelijke studieweken in Ossendrecht. Vooral de lessen van Jan Boelhouwer en van dhr de Lange vond ik inspirerend. Op INHOLLAND heb ik in anderhalf jaar de PABO gedaan, afdeling Educatie. Dat was bijna onmogelijk, naast de gewone werkweek 2x per week in de avonden naar college en dan 1x per maand een hele zaterdag. Maar ik heb het gehaald!

  Ichthus / INHOLLAND, 1997

  Erg fijne school, kleinschalig en betrokken.

  Erg fijne school, kleinschalig en betrokken.Ik zat nog in de noodlokalen in Alexanderpolder. Mijn BFF's waren Karin Engelen, Anja Vink en Laura van Rijn. Zuster Clara was de rectrix en de heer Bieman (?) de conrector. Met Joke Smit zat ik in de huiswerkklas. Door huiselijke toestanden en de scheiding van mijn ouders heb ik de school voortijdig verlaten. Ik heb met heel veel plezier de lessen Beeldende Vorming gevolgd en dat is uiteindelijk ook mijn vak geworden, docent CKV/BV.

  Emmauscollege, 1975

  Wat een ellende! Gelukkig door een verhuizing maar 1 jaar op deze school gezeten.

  Wat een ellende! Gelukkig door een verhuizing maar 1 jaar op deze school gezeten. Lijfstraffen waren normaal, links schrijven not done, want.. we leerden nog schrijven met inktpot en kroontjespen! Met Sinterklaas werd er door de speakers omgeroepen wie er nog in bed plasten. Stichtelijke muziek van de juf op het traporgeltje... Voorheen was het een jongensschool, maar ´mijn jaar´ was het eerste waar ook meiden werden toegelaten. Die waren op één hand te tellen. Broeder Bernardinus was dan wel weer een fijn mens.

  Nicolaas school, 1969