Astrid Olsthoorn

Kent 0 personen

SINGLE
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Astrid Olsthoorn en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Astrid Olsthoorn heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Van een heel klein schooltje, bedreigd met een fusie, naar een grotere school, met zelfs dieren op het schoolplein!.

  Van een heel klein schooltje, bedreigd met een fusie, naar een grotere school, met zelfs dieren op het schoolplein!

  St. Paschalisschool, 1981

  Ienie en Rini en later daarbij natuurlijk Nico waren toch wel de meest opvallende personages die er rondliepen! Vooral op de sfeervolle oude locatie erg veel lol gehad, later in Leiden vooral veel zoeken, maar zeker een mooie afsluiting van de 4 jaar geh

  Ienie en Rini en later daarbij natuurlijk Nico waren toch wel de meest opvallende personages die er rondliepen! Vooral op de sfeervolle oude locatie erg veel lol gehad, later in Leiden vooral veel zoeken, maar zeker een mooie afsluiting van de 4 jaar gehad! Mooie herinneringen aan een mooie tijd, mede dankzij het jaarboek dat we gemaakt hebben!

  Leidse Hogeschool (Gedrag e..., 1996

  De beeldende lessen van de "bio-juf", de supergave stunt die we hebben georganiseerd en niet te vergeten de ac-kampen, waarvan we doodmoe, maar erg voldaan terugkwamen.

  De beeldende lessen van de "bio-juf", de supergave stunt die we hebben georganiseerd en niet te vergeten de ac-kampen, waarvan we doodmoe, maar erg voldaan terugkwamen...

  Aloysiuscollege, 1990

  ?