Astrid Lawson

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Astrid Lawson en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 18

  Astrid Lawson heeft 18 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Goede herinneringen aan de col...

  Goede herinneringen aan de colleges van Peter van Zonneveld. Het eerste jaar (of was het het tweede???) hadden we op vrijdagmiddag Middeleeuwen van Ludo. Daarna naar de Bruine Boon om het weekend in te luiden. Jammer dat we het Levendaal moesten verlaten. Het had toch wel iets heel intiems daar.

  2007, Astrid Lawson

  Als je op je 8e jaar van schoo...

  Als je op je 8e jaar van school wisselt, blijft er helaas weinig hangen. Het was een echte meisjeschool met een lieve wat oudere juf in de eerste klas en een vlotte leuke juf in de tweede. Handwerken was voor mij een ramp. Ik bleef maar pannelappen breien van kleurloze katoen. want ik mocht niet met kleur breien zolang ik het nog niet kon. In de tweede heeft volgens mij Priscilla mijn popje voor me afgebreid zodat ik het mee kon nemen toen ik ging verhuizen. Maar het kan ook een ander breiwonder zijn geweest. het is nooit meer goed gekomen met mijn handwerkkunsten. Wanten breien, een schortje borduren, een babydoll naaien, wat deden die mensen me aan!

  2007, Astrid Lawson

  Ik kwam in de derde klas op de...

  Ik kwam in de derde klas op deze school. Mijn oudere broer heeft net een reunie gehad met zijn zesde klas. Mijneer Kakebeeke en juffrouw Kilian waren aanwezig. te gek toch! Ik herinner me Anneke van Haastert, Ton Boevink, Freddy v.d. Lubbe, Herco Parlevliet, Pauly de Niet, Paulien Cormont, Nico Bootsma, Gerrie Rijnders, Rik Rijnja. Ik heb bij resp. Juffrouw Suurmeijer, juffrouw Kilian (4e en 5e klas) en mijnheer de Zwaan in de klas gezeten. Met Pauline van Weerden heb ik ondanks verschillende middelbare scholen altijd contact gehouden.

  2007, Astrid Lawson
  ?